Algemeen
Borculo

2 mei 2018

Open huis bij TIB op 5 mei na verbouwing

Open huis bij TIB op 5 mei na verbouwing

BORCULO – Toeristische Informatie Borculo (TIB) heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de verbouwing van het kantoor. Tijdens een open huis op 5 mei kan iedereen het resultaat bewonderen.
Het kantoor van TIB had dringend behoefte aan een nieuwe uitstraling en indeling. Bestuur en vrijwilligers hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om het kantoor een eigentijds gezicht te geven. Door de nieuwe indeling kunnen bezoekers beter worden geholpen, met name door de grote koffietafel. Hier kan in alle rust – onder het genot van een kop koffie – een passend arrangement worden besproken of uitleg worden gegeven aan toeristen over de mogelijkheden in Borculo. Ook zijn er grote informatiezuilen waarop overzichtelijk alle folders worden gepresenteerd.
Zaterdag 5 mei is iedereen van harte welkom om te zien hoe het is geworden. Van 10.00 tot 14.00 uur kunt u onder het genot van een kop koffie of thee rondkijken en zijn informatrices aanwezig om alles te vertellen over de toeristische arrangementen en verdere mogelijkheden in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Tevens ligt de nieuwe brochure BorculoBruist klaar om gratis mee te nemen.
Het kantoor van TIB is gevestigd aan Hofstraat 5 in Borculo (bij het Brandweermuseum).

Advertentie:

Booking.com

Lees ook