Algemeen
Borculo

9 mei 2018

Film ‘Beeldend Licht’ exclusief in de Weemhof

Film ‘Beeldend Licht’ exclusief in de Weemhof

BORCULO – De film ‘Beeldend Licht’ wordt 16 mei exclusief in de Weemhof vertoond. De inleiding op deze prachtige film wordt gegeven door Astrid Vroemisse, zij is de levenspartner van Annemiek Punt. Na de film is er gelegenheid om Astrid vragen te stellen.
‘Beeldend Licht’ is een aangrijpende film over het leven en werk van kunstenares Annemiek Punt. Ruim twee jaar is haar kunstenaarschap intensief gevolgd door filmmaker Fokke Baarssen. Van Ootmarsum tot Venetië en van Borculo tot Suriname, Annemiek was nergens veilig voor zijn camera. De film duurt zo’n 50 minuten. De muziek is speciaal gecomponeerd door Thomas Bernard Hengeveld.
Filmmaker Fokke Baarssen kwam in oktober 2015 de galerie van Annemiek en Astrid binnenlopen omdat hij graag een kunstwerk van Annemiek wilde gebruiken voor één van zijn eerdere (prijswinnende) films. Direct was er een klik en ontstond het idee voor een film over Annemiek. Binnen twee weken kwam hij al naar Suriname om Annemiek daar te filmen in haar atelier en haar inspiratieplekken.In 2017 had hij een schat aan prachtig beeldmateriaal! Hij heeft gefilmd in de ateliers, de glasstudio, in Murano tijdens het glasblazen
en natuurlijk in Ootmarsum.
datum: woensdag 16 mei 2018
aanvang: 19.30 uur
inloop: vanaf 19.15 uur
entree: vrije gift
Wilt u deze avond bijwonen, meldt u zich dan aan op de website www.deweemhofborculo.nl/reserveren. Wees er snel bij, want vol is vol.
Bekijk een trailer van Beeldend Licht: https://www.youtube.com/watch?v=-MiPJWwYGs8

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook