Algemeen
Borculo

9 mei 2018

Vierde toernooi Gewest Oost in Borculo

Vierde toernooi Gewest Oost in Borculo

BORCULO – Touwtrekvereniging Heure uit Borculo organiseert op zondag 27 mei het vierde toernooi voor de competitie Gewest Oost. De competitie is anders van opzet dan andere jaren.
Dit jaar hebben de verschillende gewichtsklassen voor de heren slechts vier toernooien om uit te maken wie zich kampioen Gewest Oost mag noemen, alleen de Dames en Jeugdklasse hebben acht toernooien. Om 11.00 uur beginnen de wedstrijden met de heren 680 kg A en B klasse, waar ttv Heure met twee teams aan het touw verschijnt, en de Jeugdklasse.
In de 680 kg A klasse staan de Borculose mannen bovenaan, het tweede team staat 7e. In de Jeugdklasse vormen de jongens en meiden van ttv Heure samen met leden van ttv Vorden ook twee teams. Zij staan eerste en derde na twee toernooien. Daarna komen de heren 600 kg en de dames in actie. Naar verwachting starten deze wedstrijden rond 13.30 uur.
Ttv Heure doet hier alleen mee in de damesklasse en staat op een solide tweede plaats achter TTV Eibergen. Het wedstrijdterrein is gelegen aan de Lebbenbruggedijk, Borculo tegenover het Openluchttheater Galgenveld. Toegang is vrij.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook