Algemeen
Borculo
Featured

10 mei 2018

V.v. Reünie overtuigend kampioen in 4e klasse C

V.v. Reünie overtuigend kampioen in 4e klasse C

BORCULO – Wat zondag tegen v.v. Eibergen niet lukte, werd nu in Harreveld overtuigend afgedwongen. Met een 6-1 overwinning op KSH werd het kampioenschap in de 4e klasse C door v.v. Reünie binnengehaald.
Gezien de stand op de ranglijst kon het natuurlijk ook niet misgaan. Toen het na een 1-0 voorsprong toch nog 1-1 werd, zag je het publiek denken: het zal toch niet weer… Maar de rust werd met een 2-1 voorsprong ingegaan en in de 2e helft werd het vakkundig uitgebouwd tot een 6-1 voorsprong.
Over publiek gesproken: voor spelers en supporters waren 2 grote bussen gehuurd, waar gretig gebruik van werd gemaakt. Het werd een echte kampioenswedstrijd. Veel publiek, vuurwerk, de officiële huldiging door de afgevaardigde van de KNVB met medailles en het officiële kampioencertificaat, een kampioensfoto op het voetbalveld, spandoeken, het kon niet op.
De sportieve manier waarop KSH meewerkte aan de feestvreugde mag zeker in onvermeld blijven. Reünie-speler Wilco mocht na zijn hattrick in de tweede helft zelfs de wedstrijdbal mee naar huis nemen. En dan de 3e helft: een glorieuze ontvangst in Borculo met een erehaag van de supporters voor spelers en begeleiding, een toespraak van Thijs Bouwhuis als voorzitter die onder andere zijn bewondering uitsprak voor de wijze waarop trainer Arno Knapen iedere keer weer de wedstrijden tot in de kleinste details had voorbereid en de kampioensbokaal uitreikte aan Stephan Boers als aanvoerder, een klinkende toespraak van Arno Knapen waarbij hij zowel de spelers, reservespelers, begeleiding als de supporters bedankte en een compliment gaf, het kon niet op.
En inderdaad, daarna werd het nog lang onrustig in de kantine, maar wel hééél gezellig!

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook