Algemeen
Borculo

17 mei 2018

Handwerkcafé bij ‘de Lebbenbrugge’

Handwerkcafé bij ‘de Lebbenbrugge’

BORCULO – Voor het 2e jaar is er een handwerkcafé bij Museum ‘de Lebbenbrugge’. Ingaande het nieuwe seizoen organiseert museum “de Lebbenbrugge”opnieuw een maandelijks handwerkcafé. Iedereen met naald en draad is welkom. Voor de gezelligheid, maar ook voor het onderhouden of aanleren van een van de vele technieken die bekend zijn.
De techniek waarin gewerkt wordt bepalen de deelnemers zelf: haken, breien, borduren, patchwork, quilten en kantklossen zijn slechts een paar voorbeelden. Maar ook wie meer wil weten van of kennismaken wil maken met spinnen en weven is van harte welkom. Het is inspirerend om elkaars werk te bekijken, elkaar te adviseren en nieuwe ideeën op te doen.
Wilt u meer informatie of wilt u een handwerktechniek leren? Laat het weten aan de organisatoren. Mail uw vraag of verzoek naar handwerkcafeborculo@gmail.com en u wordt uitgenodigd voor een volgende bijeenkomst waar een handwerkster u en de andere aanwezigen de gewenste techniek uitlegt en leert.
Het handwerkcafé is op de volgende dagen in de olde schure van museum ‘de Lebbenbrugge’, Lebbenbruggedijk 25, 7271 SB in Borculo: zondag 27 mei – donderdag 14 juni – zondag 22 juli – donderdag 16 augustus – zondag 23 september en donderdag 18 oktober. Aanvang: 14.00 uur
Deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook