Algemeen
Featured
Geesteren

22 mei 2018

Nacht van Geesteren en Geesters Maifest

Nacht van Geesteren en Geesters Maifest

GEESTEREN – In het weekend van 2 en 3 juni organiseren voetbalvereniging GSV’63 en muziekvereniging Amicitia uit Geesteren wederom de Nacht van Geesteren en het Geesters Maifest. De Nacht van Geesteren, een 7×7 voetbaltoernooi voor vriendenteams werd voor het eerst gehouden tijdens het jubileumjaar in 2013 en is inmiddels niet meer weg te denken uit de kalender.
Het voetbaltoernooi op zaterdag 2 juni begint om 17.00 en is rond 22.00 afgelopen. Er hebben zich inmiddels ruim 20 teams ingeschreven, maar er is nog ruimte voor een gering aantal teams om mee te doen. Opgave kan nog op nvg@gsv63.nl. Aansluitend aan het voetbaltoernooi is er groot feest in de tent met muziek van de band Strike.
Op zondag 3 juni organiseert Amicitia in dezelfde tent op het terrein van GSV’63 het Geesters Maifest, een gezellige muzikale middag met o.a. Egerländer muziek en Nederpop. Het Maifest werd drie jaar geleden voor het eerst gehouden en is inmiddels ook een begrip in Geesteren. Het is een feestelijke middag voor jong en oud. Dit jaar speelt in de pauze en na afloop de lokale coverband Take Some. Het Maifest begint op zondagmiddag om 13.00 uur. Entree en koffie zijn gratis en voor de jeugd is er een springkussen.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook