Algemeen
Borculo

22 mei 2018

DEO JO13-1 ongeslagen kampioen in 2e klasse

DEO JO13-1 ongeslagen kampioen in 2e klasse

BORCULO – Afgelopen zaterdag is DEO JO13-1 ongeslagen kampioen geworden in de 2e klasse. Een gelijkspel tegen AZSV JO13-2 was voldoende om het kampioenschap binnen te halen. Het was voor het eerst in de historie van Voetbalvereniging DEO dat een jeugdelftal kampioen is geworden in deze klasse.
Het team, getraind door Jan Rexwinkel, had de najaarscompetitie al goed afgesloten met een 4e plaats. De goede lijn werd in de voorjaarscompetitie direct doorgetrokken. Er werd gewonnen en er ontstond een winnaarsteam. De 1e plaats, die na de eerste wedstrijd reeds was ingenomen, werd niet meer afgestaan. Halverwege de kampioenswedstrijd, toen bekend werd dat de laatst overgebleven concurrent had verloren, kon het levensgrote spandoek worden opgehangen. Het kon nu niet meer mis gaan. De jongens konden gaan genieten en de wedstrijd kon vrijuit worden uitgespeeld. Met nog 1 wedstrijd te gaan wat het kampioenschap een feit.
Na het laatste fluitsignaal kwamen alle supporters het veld op om hun helden te feliciteren. De jongens kregen door het jeugdbestuur een medaille omgehangen en de schaal werd uitgereikt. De kinderchampagne werd open geknald en de kampioenstaart aangesneden. Uiteraard kon een rondrit in de brandweerauto door Borculo niet ontbreken. Er werd afgesloten met een lekker bakje patat en een ijsje bij DEO. De begeleiding kijkt terug op een geweldig jaar met een geweldig stel jongens!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook