Algemeen
Borculo
Featured

30 mei 2018

DEO 4 kampioen

DEO 4 kampioen

BORCULO – Zondag 27 mei werd een historische dag voor het 4e elftal van de voetbalvereniging uit De Dijkhoek. De afgelopen weken kwam het kampioenschap steeds dichterbij en op de laatste speelronde moest minstens gelijk gespeeld worden tegen Dinxperlo 4. Dat was weliswaar de hekkensluiter, maar van onderschatting mocht geen sprake zijn.
De mannen van leiders André van Ooijen en Hans Nijland begonnen met wat kampioenstress aan de wedstrijd, maar wisten uiteindelijk een zwaar bevochten 1-0 over de streep te trekken. Doelpuntenmaker was Remco Goossens, die met 42 doelpunten dit seizoen een belangrijke doelpuntenmachine was voor het 4e elftal. Na het laatste fluitsignaal barstte het feest los en konden spelers, technische staf en het talrijke publiek dat aanwezig was genieten van dit heugelijke moment.
Nadat eerst al op het sportcomplex flink werd gefeest, werd met de platte wagen Borculo aangedaan en werd concurrent om het kampioenschap en ‘buurman’ GSV uit Geesteren nog even met een bezoek vereerd.
Na terugkomst bij DEO bleef het nog lang gezellig in de kantine.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook