Algemeen
Borculo

1 juni 2018

Special Olympics bij KV Olympia ‘22 in Borculo

Special Olympics bij KV Olympia ‘22 in Borculo

BORCULO – Zaterdag 9 en zondag 10 juni strijden, met de Olympisch gedachte, 15 G-korfbalteams uit heel Nederland om de ‘Olympische titel’, op de velden van KV Olympia’22 in Borculo. Dit in het kader van Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018. Hierbij zetten de 8 Achterhoekse gemeenten zich gezamenlijk in om, voor mensen met een verstandelijke beperking, dit grootse sportevenement in de Achterhoek mogelijk te maken. K.V. Olympia is trots op dit korfbaltoernooi te mogen organiseren.
Deelnemende verenigingen zijn afkomstig uit Ureterp, Wolvega, Best, Amsterdam, Maasdijk, Alphen aan den Rijn, Sliedrecht, Apeldoorn en Deventer. Totaal ca. 50 vrijwilligers willen de korfbalgasten graag twee onvergetelijke korfbaldagen bezorgen. Het zou fijn zijn als de sporters daarbij op veel bezoekers kunnen rekenen. De wedstrijden beginnen beide dagen om 09:30 uur en zullen ca. 16:00 afgelopen zijn.
Zondag 10 juni zal de prijsuitreiking gedaan worden door Marjolein Kroon, G-korfbalambassadrice en tevens korfbalinternational. Meer info op www.specialolympics2018.nl over de Special Olympics in de Achterhoek.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook