Algemeen
Borculo

7 juni 2018

Open Tuinen Weekend bij Beeldentuin AJ & LW Bier

Open Tuinen Weekend bij Beeldentuin AJ & LW Bier

BORCULO – Zaterdag 16 en zondag 17 juni is Beeldentuin AJ & LW Bier aan de Haarloseweg 6 in Borculo geopend tijdens het open tuinen weekend van Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen. Van 10.00 tot 17.00 uur kan iedereen komen genieten van hetgeen wat er staat in, zoals de eigenaren het noemen, de ‘Oase van Rust’.
De beeldentuin heeft alleen eigengemaakte sculpturen gemaakt van hout, steen en keramiek. Op bijzondere wijze uitgestald in een tuin met leuke verrassende doorkijkjes waar u op uw gemak heerlijk kunt rondstruinen en uitleg kan vragen over het maken van de diverse sculpturen.
Op zondag komt er een bijzondere gast, namelijk fotograaf Bramsnor. Hij zal zijn foto’s tentoonstellen tijdens de opendag. Ook worden er deze dag een demonstratie gegeven over het stoken van Raku. Deze start om 14.00 uur.
Bent u in dit weekend niet in de gelegenheid om de Beeldentuin te bezoeken, dan kunt u een afspraak maken voor een andere dag. Meer informatie; tel: 0545-271380 of kijk op www.ajbier.exto.nl / www.berk.exto.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook