Algemeen
Borculo

7 juni 2018

Tennisbondscoach Coulier geeft tennisclinic aan Borculose tennisjeugd

Tennisbondscoach Coulier geeft tennisclinic aan Borculose tennisjeugd

BORCULO – KNLTB-bondscoach Bas Coulier geeft tussen de Grand Slam toernooien Roland Garros en Wimbledon een speciale tennisclinic aan de jeugd van ABTC de Wildbaan. Op zaterdag 16 juni staat Bas samen met de jeugdleden op de baan van tennispark de Wildbaan.
De Borculose tennisvereniging is blij dat Coulier een clinic komt geven speciaal voor de jeugdspelers. De jeugd binnen de vereniging groeit enorm en dit is een leuk initiatief voor de jonge tennissterren, maar ook voor oudere leden die in het verleden met Coulier hebben getennist.
Ooit begon Bas Coulier zijn tenniscarrière als jeugdspeler bij ABTC de Wildbaan. Inmiddels maakt hij furore als bondscoach en traint hij jonge tennistalenten. Voor zijn oude vereniging maakt Coulier tussen Roland Garros en Wimbledon een stop in Borculo om de tennisjeugd te trainen. De clinic wordt zaterdag 16 juni van 15:00 uur tot 18:00 uur gegeven. Voor wie wil is er na de clinic nog de mogelijkheid voor een foto met Bas Coulier. Jeugdleden die mee willen doen, mogen zich voor 13 juni opgeven via jeugd@abtcdewildbaan.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook