Algemeen
Gelselaar

9 juni 2018

WBG organiseert ‘Efkes stille staon bie’

WBG organiseert ‘Efkes stille staon bie’

GELSELAAR – Werkgroep Begraafplaats Gelselaar (WBG) verzorgt, in overleg met de gemeente Berkelland, sinds een paar jaar het algehele onderhoud van de begraafplaats in Gelselaar. Het streven van WBG is om de begraafplaats meer te laten zijn dan alleen een plaats waar je komt om een graf te bezoeken. Het behoort een plek te zijn waar je graag even in alle rust wilt en kunt zijn als in een park, onder de kolossale prachtige bomen. In feite ”een brug tussen dood en leven”. Een plek waar je samen met anderen eventueel herinneringen kunt delen.
In dat kader organiseert deze werkgroep vrijdagavond 22 juni 2018 om 19.30 uur op de begraafplaats Gelselaar een bijeenkomst: “Efkes stille staon bie…..”.
Vorig jaar werd dit voor de eerste keer gehouden op 5 mei en het aantal bezoekers lag boven de 120 met zeer veel positieve reacties. Dus voor herhaling vatbaar. Met gedichten, muziek en zang wil de werkgroep voor iedereen die dit wil een sfeervolle bijeenkomst houden. “Efkes stille staon bie…..” is een niet religieuze bijeenkomst en bedoeld voor iedereen die overleden geliefden, familie of vrienden op persoonlijke wijze willen herdenken. Ook als deze niet op de begraafplaats Gelselaar liggen of elders verstrooid zijn. Medewerking zullen verlenen: inwoners die gedichten voorlezen, het “Tempelteam” o.l.v. Mirjam Leuverink-Kossink en zangkoor “Comt nu met Sangh” o.l.v. Joke Franken.
De werkgroep zorgt voor zitplaatsen en ontvangt u deze vrijdagavond 22 juni om 19.30 uur graag met een kop koffie/thee.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook