Algemeen
Borculo

13 juni 2018

Massage-ruimte Reünie nu: B & H Lammers Massagehok

Massage-ruimte Reünie nu: B & H Lammers Massagehok

BORCULO – Onder het genot van een hapje en een drankje heeft Reünie zondag 10 juni het seizoen 2017-2018 afgesloten. Onder stralende omstandigheden opende voorzitter Thijs Bouwhuis de middag en keek hij nog eens terug naar het succesvolle seizoen. Er was een kampioenschap voor zaal 1, dat werd gevolgd door Reünie 1 en vorige week werd ook Reünie dames 1 nog kampioen.
Op de Reünie dag worden ook altijd een aantal jaarlijkse prijzen uitgereikt. Allereerst de H.J. Cup. De Cup voor het team met het grootste positieve doelsaldo, deze prijs werd, voor de eerste keer sinds de uitreiking, gewonnen door Reünie 1 met een positief doelsaldo van 81. John Hargeerds reikte de prijs uit aan de aanvoerder Stephan Boers.
De Piet Pleijte bokaal, voor de supporter van het jaar was, net als vorig jaar, voor een vader en dochter: Willy en Pien Meulenveld, zij waren bij elke uit- en thuiswedstrijd aanwezig. De prijs werd door Bram Meulenveld in ontvangst genomen, daar zijn vader en zus helaas verhinderd waren.
En dan de topscoordersplaquette, die was natuurlijk voor Jorn Geerligs met 35 doelpunten. In het Tubantia topscoordersklassement werd Jorn tweede en in de maand april was hij zelfs topscoorder van de maand en dat leverde hem ook nog een mooie trofee op, die hij vandaag in ontvangst mocht nemen.
En dan was er ook nog de Eize Steg, voor de speler van het jaar. Die werd gewonnen door Herman Hennink, middenvelder van Reünie 1. Hij kreeg de prijs uit handen van Robert Steg. Hiermee waren de prijzen verdeeld, maar was Thijs nog niet aan het eind van zijn betoog, want er werd ook nog afscheid genomen van een aantal mensen: Mike Lemmers, trainer Reünie 2, Sander van Maasakkers, leider Reünie 1, Henk Bijenhof, lid VTZ, Hoofdsponsor Eggink Administratie en Belastingadviseurs. En dan twee spelers van Reünie 1 met een grote staat van dienst: Stephan Boer en Wilco Kistemaker, beiden meer dan 16 jaar speler van Reünie 1, de ene maakte doelpunten aan de lopende band, in de kampioenswedstrijd zelfs drie: Wilco Kistemaker. De ander Stephan Boers scoorde niet een keer, zelfs vanaf elf meter was het te moeilijk voor hem, maar hij had heel andere kwaliteiten, hij leidde de defensie met strakke hand en indien nodig, deed hij dat ook verbaal. En als laatste Henk Lammers, ook hij neemt afscheid als verzorger van Reünie. Tien jaar geleden trad hij in de voetsporen van zijn vader Bennie Lammers en nu neemt ook hij afscheid. Elke training en elke wedstrijd van Henk aanwezig en ook veelal nog op de zaterdagen en het massagehok was dan ook zijn heiligdom, waar niemand zomaar mocht binnentreden. Thijs nodigde iedereen uit om mee te komen naar de gang en daar had hij een verrassing voor Henk en zijn moeder, de vrouw van Bennie. Samen onthulden zij een bord, met daarop de nieuwe naam van de massageruimte: B & H Lammers Massagehok. Hiermee was er een einde gekomen aan het officiële gedeelte van de Reünie dag en werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog lang over het afgelopen seizoen nagepraat.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook