Home » Borculo » Directeur van kringloopwinkel Bohero ontvangt eerste Zonnebloemlot
Algemeen
Borculo

13 juni 2018

Directeur van kringloopwinkel Bohero ontvangt eerste Zonnebloemlot

Directeur van kringloopwinkel Bohero ontvangt eerste Zonnebloemlot

BORCULO – Allard Podde, directeur van kringloopwinkel Bohero in Borculo, heeft op woensdag 6 juni het eerste lot van de Zonnebloemloterij in ontvangst genomen uit handen van de voorzitter van de Zonnebloem, afdeling Borculo-Haarlo, Ton van Uem

Eerste lot

Elk jaar valt een bedrijf of instelling de eer te beurt, het eerste lot te ontvangen. Ton van Uem zegt blij te zijn met de sympathie van Bohero voor het werk van de Zonnebloem. Bohero onderstreepte die sympathie met een gift van 250 euro. Om het Zonnebloemwerk mogelijk te maken zijn vrijwilligers onontbeerlijk. ‘Dat is precies wat wij met elkaar gemeen hebben’, aldus Allard Podde van Bohero, ‘ook wij zouden zonder vrijwilligers geen bestaansmogelijkheid hebben.’ Verder verklaart hij met de ontvangst van het eerste lot een aanzet te willen geven tot een succesvolle lotenverkoop in Borculo en Haarlo. Vrijwilligers van de Zonnebloem komen de loten verkopen tussen 18 en 30 juni.

Jubileum in 2019

Volgend jaar is het 50 jaar geleden dat de Zonnebloemafdeling Borculo-Haarlo werd opgericht. De afdeling zal dit bijzondere feit in 2019 extra aandacht geven met bijzondere activiteiten voor de gasten van de Zonnebloem. Het werk van de Zonnebloem is nog even noodzakelijk als een halve eeuw geleden. De doelgroep, mensen met een lichamelijke beperking, die daardoor in een isolement dreigen te raken, groeit alleen maar nu mensen steeds ouder worden.
Voelt u zich aangetrokken tot het werk van de Zonnebloem of wilt u er meer over weten, bel dan met Ton van Uem, (0545) 27 27 54.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook