Algemeen
Borculo

17 juni 2018

Touwtrekkers de Heure goed op dreef

Touwtrekkers de Heure goed op dreef

BORCULO – Op het vijfde competitie toernooi Gewest Oost dat in Tilligte door TTV Koapman werd georganiseerd wisten de touwtrekkers van Heure uit Borculo hun voorsprong te vergroten. In de heren 720 kg A klasse wisten ze ongeslagen de dagwinst binnen te halen. Hierdoor is hun voorsprong op de nummer twee TTV Eibergen uitgelopen tot 14 punten.
Ook de Dames wisten, voor het eerst, de volle winst mee te nemen naar Borculo. Voor hen betekent dit een stevige tweede plaats in de totaalstand, met nog drie toernooien te gaan lijkt een podiumplaats er in te zitten. Ook de Jeugd liet van zich horen, het combinatie team met TTV Vorden haalde een gedeelde eerste plaats en staat in de totaalscore nog steeds bovenaan.
Over 2 weken, op zondag 24 juni, is er nog een toernooi in Oele, Hengelo Ov , de gewestelijke competitie heeft daarna een zomerstop en gaat pas in september weer verder. Het duurt dus nog even voor de kampioenen definitief bekend zijn.
Al met al was het weer een mooie, spannende touwtrekdag en was men zeer tevreden met de behaalde resultaten, een goede opmaat naar het Nederlands Kampioenschap dat op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni word gehouden in Monnickendam.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook