Algemeen
Borculo
Featured

20 juni 2018

47e editie Borculose Fiets4daagse bijna van start

47e editie Borculose Fiets4daagse bijna van start

BORCULO – Van 17 t/m 20 juli is Borculo weer in de ban van de Fiets4daagse. Vanuit het hele land komen fietsliefhebbers naar het Berkelstadje. Vrijwilligers zijn volop bezig met de voorbereiding van de 47e editie van dit evenement.
Vanaf dinsdag 17 juli kunnen fietsliefhebbers weer genieten van bijzondere fietstochten van 25, 40 of 60 km in de mooie omgeving van Borculo. Dinsdag staat de Landerijenroute op het programma, woensdag de Noaberroute, donderdag Fiets de boer op en vrijdag de Nostalgische route.
Het vertrekpunt is evenals andere jaren de Zompenloods aan de Graaf Wichmanstraat. Ondanks de herinrichting van deze straat is de startplek goed te bereiken per fiets. Wie met de auto komt kan parkeren op een speciaal terrein aan de Leenkamer, achter de Zompenloods. Via P-borden wordt dit aangegeven.
De Berkelschippers zullen het terrein weer gezellig inrichten zodat deelnemers voor de start of na afloop nog even gezellig kunnen genieten van een kop koffie of een drankje.

Voorinschrijving

Om ervoor te zorgen dat iedereen dinsdagmorgen vanaf 9.00 uur zo snel mogelijk van start kan, is er de mogelijkheid om maandagmiddag al in te schrijven. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn de deelnemers welkom bij de Zompenloods voor inschrijving.
Nieuw is dit jaar ook dat gezinnen een gezinskaart kunnen kopen. Een dagkaart kost 10 euro en een kaart voor vier dagen 25 euro.
Elke dag is er weer een prijsvraag en vrijdag zullen tijdens de afsluiting de prijswinnaars bekend worden gemaakt. De Fiets4daagse is mede mogelijk door diverse sponsoren en zij hebben ook dit jaar weer mooie prijzen beschikbaar gesteld.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook