Algemeen
Haarlo

20 juni 2018

Vernieuwingen en tradities hand in hand bij Zomerfeest Haarlo

Vernieuwingen en tradities hand in hand bij Zomerfeest Haarlo

HAARLO – Stichting zomerfeesten Haarlo organiseert dit jaar voor de 47ste keer het jaarlijkse zomerfeest bij HCR Prinsen op 5, 6 en 7 juli 2018. De traditionele onderdelen zoals het 55+-uitje, de volksspelen, het avondconcert door de plaatselijke muziekverenigingen, klootschieten, de kinderspelen en de optocht met als thema ‘Berkelparade’ zijn weer aanwezig, maar er zijn ook een aantal vernieuwingen.
Dit jaar is er voor het eerst een kinderklootschiet-route uitgezet, waarbij kinderen t/m 17 jaar (t/m 12 onder begeleiding van een volwassene) een kortere klootschietroute af kunnen leggen, met aan het eind een lekker broodje knakworst en een glas limonade.
Op zaterdag 7 juli staat er vanaf 15.00u een DJ klaar in de jeugdtent om plaatjes te draaien, bij mooi weer wordt het een heuse pool-party! De rest van de tijd is er voor de jeugd de mogelijkheid om hun eigen muziek te draaien en er een mooi feestje van te bouwen.
Als afsluiter op zaterdagavond speelt met de band Kroepin’, het feest zal dit jaar buiten op de Eibergseweg voor HCR Prinsen plaatsvinden!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook