Algemeen
Borculo

24 juni 2018

TTV Heure grossiert in medailles

TTV Heure grossiert in medailles

BORCULO – De touwtrekkers van het Borculose TTV Heure hebben op de Nederlandse Kampioenschappen, die in Monnickendam werden gehouden, een goede prestatie neergezet. In 6 van de 8 klassen werd er deelgenomen, en in elke klasse stonden ze op het podium. Maar liefst 4 gouden en 2 zilveren medailles gingen er mee terug naar Borculo.
De Heren wonnen goud in de klassen tot 680 kg, 720 kg en 540 kg 6-tallen. Ook een gouden plak was er voor het Mix 600 kg team, een relatief nieuwe klasse waar het team bestaat uit 4 vrouwen en 4 mannen. De Dames en het met TTV Vorden gecombineerde Jeugdteam moesten genoegen nemen met het zilver.
Nederlands oudste vereniging kan met een zeer tevreden gevoel terugkijken op dit succesvolle toernooi en gaat vol vertrouwen door naar de selectiewedstrijden die in Juli worden gehouden voor afvaardiging als Nationaal team naar de Wereld Kampioenschappen touwtrekken die later dit jaar worden gehouden in Kaapstad, Zuid-Afrika. Maar eerst nog de wedstrijden voor de gewestelijke competitie a.s. zondag in Oele, Hengelo Ov.
Foto: Simona de Vries

Advertentie:

Booking.com

Lees ook