Algemeen
Borculo

3 juli 2018

Veel viswedstrijden bij Borculose Hengelsport Vereniging

Veel viswedstrijden bij Borculose Hengelsport Vereniging

BORCULO – Op dinsdag 3 juli wordt de wedstrijd om de Welkoop Bokaal voor de jeugdige vissers gehouden. Er wordt verzameld om 18:15 uur bij de ophaalbrug aan de Lange Wal, starten om 18:30 uur en vissen tot 19:45 uur. Voor deze wedstrijd kun je je opgeven bij de Welkoop en de deelname is gratis.
Iedereen kan deelnemen, dus je hoeft geen lid te zijn van de vereniging. De winnaar ontvangt direct na afloop de Welkoop Bokaal en alle andere deelnemers ontvangen een leuke attentie van onze sponsor de Welkoop.
Op woensdag 4 juli strijden de senioren om de Welkoop Bokaal. Ook hier kan iedereen aan mee doen. Er wordt verzameld om 18:30 uur bij Elbrinksvonder en er wordt gevist van 19:00 tot 21:30 uur. Tijdens deze wedstrijd mag gevoerd worden. Voor de beste 3 vissers wordt een tegoedbon Van de Welkoop beschikbaar gesteld. De prijsuitreiking is direct na de wedstrijd aan het water onder het genot van een hapje en een drankje. Opgeven voor deze wedstrijd graag bij de Welkoop of de wedstrijdcommissie van de Borculose Hengelsport vereniging.
Op zondag 8 juli wordt de 8e wedstrijd in de seniorencompetitie gevist. De loting is om 07:50 uur bij de Nieuwe Brug. (brug over de Berkel nabij Beerten Caravans).

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook