Home » Borculo » ‘De Koekerds’ en ‘Witkampers dames’ winnaar Johan Hondorp 6×6 toernooi
Algemeen
Gelselaar

3 juli 2018

‘De Koekerds’ en ‘Witkampers dames’ winnaar Johan Hondorp 6×6 toernooi

‘De Koekerds’ en ‘Witkampers dames’ winnaar Johan Hondorp 6×6 toernooi

GELSELAAR – Voor de 9de keer werd zaterdag 30 juni op Sportpark De Benneker in Gelselaar het Johan Hondorp 6×6 toernooi georganiseerd. Onder geweldige weersomstandigheden streden in totaal 27 teams voor twee bekers. 22 teams deden dat in de heren poule, 5 in de dames poule.
De afgelopen jaren ( 5 van de 6 editie’s) werd de bokaal bij de mannen gewonnen door Joga Bonito. Iedereen ging er voor om aan deze reeks een eind te maken. GSV’63 5 lukte het om Joga Bonito te stoppen, in de achtste finales wonnen de mannen uit Geesteren van Joga Bonito. Vanaf dat moment was het bekend dat de 9de editie een nieuwe winnaar kreeg.
De Koekerds waren uiteindelijk de sterkste van allemaal. Teamcaptain Mika Schrijver uit Gelselaar was in zin nopjes met de overwinning! “Eindelijk is het ons gelukt om Joga Bonito van de troon de stoten!” Er was nog meer feest in Gelselaar, want het eveneens uit Gelselaar afkomstige team “Deze jongens lopen op Grolsch” pakte de fair play prijs bij de mannen.
Sinds de 8ste editie kent het Johan Hondorp 6×6 toernooi een aparte dames poule. Net als vorig jaar wisten de dames van Witkampers beslag te leggen op de zege! De dames van Sportclub Neede werden verdienstelijk tweede en de dames van Klein Dochter konden eveneens juichen, zij pakte namelijk de fait play prijs!
DJ Bacchie zorgde na afloop tijdens de after party voor een geweldig gezellig feest. Volgend jaar beleeft het toernooi haar tiende editie, dat zal een hele speciale worden!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook