Algemeen
Borculo

17 juli 2018

Succesvolle Zomeravondvaarten op de Berkel in Borculo

Succesvolle Zomeravondvaarten op de Berkel in Borculo

BORCULO – In juli en augustus zijn er op zondag vaste zomeravondvaarten. Wilt u ook genieten van een sfeervolle zomeravond in het Berkeldal? De zon achter de horizon zien verdwijnen en genieten van een mooi verkleurende lucht? Boek dan voor een zomeravondvaart op zondag.
U wordt ontvangen met een kop koffie. De afvaart is steeds een half uur vóór zonsondergang. In de schemering, met het licht van een lantaarntje en onder het genot van een hapje en een drankje, varen we terug. Er wordt gevaren wanneer er zich 8 personen of meer hebben opgegeven.
Heeft u interesse? Aanmelden doet u bij Toeristische informatie Borculo (TIB) tel 0545271966. Daar krijgt u alle nodige informatie over deze unieke tocht.
Ook op andere dagen van de week willen we graag met u een zomeravondvaart maken. Wilt u iets leuks voor uw club, familie of vrienden dan wordt dit zeker een bijzondere beleving. Of wat te denken van een moonlighttocht tijdens een vrijgezellenfeestje! Overleg met TIB over de mogelijkheden.
Gevaren wordt met de Berkelzomp “Jappe”. Dit is één van de boten van de Stichting De Berkelzomp. Deze Stichting houdt 4 boten in de vaart voor toeristische tochten. Deze varen vanuit Almen, Borculo Eibergen en Lochem. Kijk voor alle vaarmogelijkheden op www.stichtingberkelzomp.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook