Algemeen
Borculo

9 augustus 2018

Beleef de Boerderij tijdens het Berkelfestival

Beleef de Boerderij tijdens het Berkelfestival

BORCULO – Ga mee op avontuur en maak kennis met de leukste koeien van de Berkel tijdens het Berkelfestival! Op zaterdag 25 augustus 2018 organiseert de familie Erinkveld van De Melktap in Geesteren een huifwagen roadtrip en rondleiding over het boerenbedrijf. Hierbij ontdek je alle weetjes over de boerderij. Of je bezoekt het levensgrote maisdoolhof dat naast de boerderij ligt!
De activiteit start bij het gemeentehuis in Borculo, om 10:00 uur en om 14:00 uur. Met de huifwagen maak je een echte roadtrip van Borculo naar Geesteren, waar je aankomt op de boerderij. Tijdens de rondleiding over het bedrijf kun je de boer alles vragen en maak je kennis met de leukste koeien van de Berkel! Zo leer je hoe ze heten, hoeveel ze eten, drinken en hoeveel melk ze geven. Een bezoek aan de kalfjes mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de tour en misschien gok jij wel in één keer goed hoeveel ze wegen. Na afloop van de rondleiding kun je zelf de melk tappen. Extra leuk en lekker om mee te nemen naar huis!
In plaats van de rondleiding kun je je op het terrein van de Melktap ook in een levensgroot maisdoolhof wagen. In dit doolhof kun je jouw weg naar de toekomst vinden. Tip: het maisdoolhof is in het logo van de Slimste Weg! Op het terras geniet je van een drankje of een (soft)ijsje, waarna de huifwagen je weer terug naar Borculo brengt.
De activiteit duurt in totaal circa twee uur. Wil je zowel mee met de rondleiding als naar het maisdoolhof? Dat kan ook! Voor een kleine meerprijs kun je wat later worden weggebracht naar het startpunt. Eenmaal terug in Borculo kun je deelnemen aan diverse andere, leuke activiteiten tijdens het Berkelfestival! Ga ook mee op avontuur en maak kennis met de leukste koeien van de Berkel! Kijk voor alle informatie op: www.berkelfestival.eu/beleef-de-boerderij-melktap/
Beleef de Boerderij is onderdeel van het Berkelfestival: een parelsnoer van activiteiten in, op en rond rivier de Berkel en in de Berkelsteden op 24, 25 en 26 augustus 2018.
Aan de hand van zeven pijlers presenteert het Berkelfestival 2018 haar programma en zijn er tal van activiteiten te doen voor een breed publiek, van jong tot oud! De pijlers zijn: Water & natuur, Sport & recreatie, Eten & drinken, Kunst & cultuur, Muziek, Geschiedenis, Innovatie & ontwikkeling.
De activiteiten worden georganiseerd door lokale initiatiefnemers en vinden plaats in onder andere Zutphen, Almen, Lochem, Borculo, Eibergen en Rekken. Daarnaast zijn er een aantal grensoverschrijdende activiteiten in samenwerking met Duitsland.
Door de overkoepelende promotiecampagne van het Berkelfestival worden de handen in één geslagen en wordt aan alle activiteiten een platform gegeven. Hierdoor krijgen bezoekers en inwoners een goed beeld van de verscheidenheid aan initiatieven in het hele gebied!
Ga tijdens het Berkelfestival ook op ontdekkingstocht door het gebied en laat je verrassen door een stroom van activiteiten! Al meer dan zeventig activiteiten hebben zich inmiddels aangemeld.
De Berkel verbindt! Bekijk welke activiteiten je niet wilt missen op: www.berkelfestival.eu. Wil je ook mee op avontuur en kennis maken met de leukste koeien van de Berkel? Kijk dan snel op: www.berkelfestival.eu/beleef-de-boerderij-melktap/ voor alle informatie.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook