Algemeen
Borculo
Septemberfeest

11 september 2018

Hanjo Willems tevreden met ‘zijn’ eerste Septemberfeest

Hanjo Willems tevreden met ‘zijn’ eerste Septemberfeest

BORCULO – Sinds dit jaar heeft het Oranje-Comité een nieuwe voorzitter. Wicher Soek gaf afgelopen jaar het stokje over aan Hanjo Willems. Nu het Septemberfeest voorbij is, rest de vraag: Hoe kijkt Hanjo terug op het Septemberfeest?
In een reactie vertelt Hanjo dat hij tevreden terug kijkt op een geslaagd Septemberfeest. Hanjo: “Samen met de overige bestuursleden hebben we een mooi programma neergezet. Met de inzet van alle vrijwillgers heeft iedereen kunnen genieten van diverse onderdelen.” hij vervolgt: “Ik ben een trotse voorzitter en een blij man”.
Ook reageert Hanjo op de vernielingen die hebben plaatsgevonden bij enkele straten. “De vernielingen die helaas weer hebben plaatsgevonden, vinden wij verschrikkelijk. Mensen moeten er gewoon van afblijven. Ze hebben geen idee hoeveel werk en geld het de deelnemende buurten kost. Maanden van voorbereiden en opbouwen, wordt in korte tijd door een stelletje ‘stoere vandalen’ gesloopt.”
Een van de straten die getroffen werd, is de Hofstraat. Bijna alle objecten zijn uit de grond gerukt en op straat en in tuinen gegooid. Ook bij de Lochemseweg, Steenstraat, Burgemeester Bloemersstraat en de Chopinstraat zijn vernielingen aangericht aan de versieringen. Hanjo: “Ik hoop dat de daders zich melden en met de buurten in gesprek gaan en tot een oplossing komen.”
Ook in en rondom de tent zijn vernielingen aangericht. Diverse materialen, waaronder tafels, banken, stoelen en parasols zijn gesloopt. “Hiervan krijgen wij de rekening gepresenteerd als Oranje-Comite.”
BEKIJK OOK: Overzicht Septemberfeest Borculo 2018

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook