Algemeen
Borculo

2 oktober 2018

Repair Café Berkelland houdt tuingereedschappen in topconditie

Repair Café Berkelland houdt tuingereedschappen in topconditie

BORCULO – Binnenkort gaat menigeen weer in de tuin aan de slag en dan blijkt het tuingereedschap toch niet meer zo scherp. Daarom houdt Repair Café Berkelland in de maand oktober een slijp special.
Men kan er terecht voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, maar ook beitels, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen worden weer perfect scherp gemaakt. Uiteraard kan men ook terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken apparaten, het vervangen van horlogebatterijen en defecte Senseo apparaten.
Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.
Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan dit telefonisch melden, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625. Overige informatie en routebeschrijving via repaircafeberkelland@kpnmail.nl Algemene informatie: www.repaircafe.org

Advertentie:

Booking.com

Lees ook