Algemeen
Borculo

9 oktober 2018

Voor het 2e jaar handwerkcafé bij Museum de Lebbenbrugge

Voor het 2e jaar handwerkcafé bij Museum de Lebbenbrugge

BORCULO – Op 18 oktober organiseert museum “de Lebbenbrugge” dit maandelijkse handwerkcafé. Iedereen met naald en draad is welkom. Voor de gezelligheid, maar ook voor het onderhouden of aanleren van een van de vele technieken die bekend zijn.
De techniek waarin gewerkt wordt bepalen de deelnemers zelf: haken, breien, borduren, patchwork, quilten en kantklossen zijn slechts een paar voorbeelden. Maar ook wie meer wil weten van of kennismaken wil maken met spinnen en weven is van harte welkom. Het is inspirerend om elkaars werk te bekijken, elkaar te adviseren en nieuwe ideeën op te doen.
Wilt u meer informatie of wilt u een handwerktechniek leren? Laat het weten aan de organisatoren. Mail uw vraag of verzoek naar handwerkcafeborculo@gmail.com en u wordt uitgenodigd voor een volgende bijeenkomst waar een handwerkster u en de andere aanwezigen de gewenste techniek uitlegt en leert.
Plaats van handling: De olde schure van museum ‘de Lebbenbrugge’, Lebbenbruggedijk 25, 7271 SB in Borculo. Aanvang: 14.00 uur. Deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook