Algemeen
Borculo

9 oktober 2018

Gerrit Wansink erelid en Thijs Bouwhuis draagt voorzittershamer over bij v.v. Reünie

Gerrit Wansink erelid en Thijs Bouwhuis draagt voorzittershamer over bij v.v. Reünie

BORCULO – Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 8 oktober is Gerrit Wansink benoemd tot erelid van v.v. Reünie. Gerrit heeft ruim 11 jaar als penningmeester op zeer vakkundige wijze de financiën van de vereniging verzorgd. Mede dankzij hem is v.v. Reünie al die jaren een financieel gezonde vereniging gebleven en de vergadering benoemde hem daarom tot erelid. Een benoeming die dan ook zeer verdiend is!

Thijs Bouwhuis draagt voorzittershamer v.v. Reünie over aan Robert Rinders

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van v.v. Reünie op 8 oktober heeft Thijs Bouwhuis de voorzittershamer overgedragen aan Robert Rinders. Thijs heeft als voorzitter de afgelopen vier jaar de vereniging op deskundige wijze en met zeer grote betrokkenheid geleid. Het zijn ongetwijfeld vier ‘tropenjaren’ geweest, want als voorzitter heb je er bijna een complete dagtaak bij. Thijs was dan ook bijna dagelijks bij v.v. Reünie aanwezig. Was het niet bij de bestuursvergaderingen, dan was er altijd wel een overleg gepland met één van de commissies. Thijs was ook de drijvende kracht achter de succesvolle samenwerking met onze buurtvereniging GSV’63 uit Geesteren. Zijn inbreng zal zeker worden gemist, maar mede door zijn verhuizing naar Deventer was het onmogelijk voor hem om zich nog voor de volle 100% voor Reünie in te zetten.
Als opvolger is Robert Rinders benoemd. Geen onbekende voor de vereniging, want Robert was de afgelopen vier jaar secretaris van de vereniging. Een functie waarbij je de vereniging goed leert kennen en we hebben er alle vertrouwen in in hem een prima opvolger voor Thijs te hebben gevonden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook