Home » Borculo » Grote belangstelling voor eerste bijeenkomst leef! in Borculo
Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

17 oktober 2018

Grote belangstelling voor eerste bijeenkomst leef! in Borculo

Grote belangstelling voor eerste bijeenkomst leef! in Borculo

BORCULO – Onder grote belangstelling hield Leef! in Borculo maandagavond een eerste informatiebijeenkomst over het initiatief van de partij. Tussen de 200 en 250 mensen waren aanwezig in de Joriskerk.
De informatieavond begon om 19.30 uur en eindigde iets voor 22.00 uur. Professor dr. Gert-Jan Hospers was de gastheer deze avond en vertelde zijn visie over stadsvernieuwing. Ook werd de kerngroep, de kartrekkers van Leef! in Borculo, geïnterviewd. Daarna was het tijd om ideeën uit te wisselen. Elke aanwezige kreeg een themakaart met enkele vragen. Door vragen aan elkaar te stellen en deze te beantwoorden, kwamen de leukste en meest ambitieuze ideeën naar voren. Deze konden worden opgeschreven en worden door Leef! één voor één bekeken. Uiteindelijk hoopt Leef! in Borculo dat er daadwerkelijk iets gedaan kan worden met alle ideeën. Deze worden binnenkort door de themagroepen uitgewerkt.
Heeft u zelf ook een idee voor Leef! in Borculo? Kijk dan eens op de website, www.leef-inborculo.nl.
Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com