Algemeen
Gelselaar

20 oktober 2018

Toneelstuk ‘Baokman & Baokman’ door de Eendracht uit Gelselaar

Toneelstuk ‘Baokman & Baokman’ door de Eendracht uit Gelselaar

GELSELAAR – Dit najaar brengt toneelvereniging De Eendracht ‘Baokman & Baokman’, een blijspel in drie bedrijven, geschreven door de Zelhemse Evelien Evers.
Baokman & Baokman speelt zich af in de schuur van de gebroeders Baokman. Harm is de oudste, hij is erg lui en een uitvinder van niks. Vandaar dat hij ervoor gekozen heeft om in de winter in de schuur te wonen. Dat scheelt hem in de stookkosten van het huis. En dan kan hij mooi koken op de houtkachel want die brand toch altijd. Zijn broer Leo is een hardwerkende bouwvakker, die zich altijd maar een beetje in de hoek laat drukken. Bij de broers komt dagelijks van alles over de vloer. Van hun getrouwde zus Ans met haar alles behalve sympathieke man Gerrit en hooghartige dochter Karin, tot de bemoeizuchtige buurvrouw Leida. Ook het fanatieke wandelende stel Oscar en Olga komen regelmatig aan. Job de huisvriend is ook niet weg te slaan uit de schuur. Maar niet iedereen komt met de beste bedoelingen. Zeker niet als het blijkt dat er wat te halen valt. Zelfs de politie bemoeit zich ermee. Als dat maar goed afloopt….
De voorstellingen worden gegeven in zaal Florijn te Gelselaar op de zaterdagen 3 en 10 november om 20.00 uur. Zaterdag 10 november is er tevens een voorstelling om 14.30 uur.
Vanaf 23 oktober tot één dag voor de voorstelling kan men kaarten à € 7,00 bestellen bij café Florijn, tel. 0545-481283. Aan de zaal kosten kaarten € 8,00 en donateurs betalen € 6,00. Basisschoolleerlingen in gezelschap van een volwassene hebben gratis toegang.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook