BORCULO – Na een aantal succesvolle jaren wordt Drumschool Robin uit Borculo uitgebreid naar House of Pop Borculo. House of Pop Borculo verzorgd moderne muzieklessen in drums, basgitaar, zang, gitaar en toetsen. Ook is het mogelijk om nummers op te nemen of band coachings te volgen.

Robin Messink, oprichter van House of Pop, wil dat plezier bij muzieklessen voorop staat: “Geen verplichte lesmethoden of diploma’s, maar gewoon lekker je favoriete muziek leren spelen”. Met ruim 15 jaar ervaring als drummer heeft Robin zelf al vele muzieklessen moeten volgen op muziekscholen en op het conservatorium. “Natuurlijk is het belangrijk om de juiste techniek te leren, maar het is vooral belangrijk om veel plezier te hebben, dat stimuleert je om te blijven muziek maken” aldus Robin.

Dat muziek maken een positieve invloed heeft op je hersenen en sociale vaardigheden, is wetenschappelijk bewezen. Daarnaast is het een goede creatieve uitlaatklep en is het leuk om met muziek bezig te zijn. House of Pop ondersteund leerlingen in het groeiproces door ook band coachings te geven of met het opnemen van nummers als solist of band. Kortom House of Pop is een muzikaal centrum voor jong en oud, van ieder niveau.

De lessen worden verzorgd door afgestudeerde of deelnemende conservatorium studenten. Renée Bisschop (zang), Bob Lammers (toetsen), Vincent van Vliet (gitaar), Jack Guns (basgitaar) en Robin Messink (drums) zijn gedreven en ervaren muzikanten die leerlingen graag de kneepjes van het vak willen bijbrengen. Alle leeftijden en niveaus zijn van harte welkom om eens langs te komen voor een gratis proefles.

House of Pop zit gevestigd aan het Jonkerspad 1 in Borculo. Voor meer informatie kun je terecht op www.houseofpopborculo.nl