Algemeen
Haarlo

29 oktober 2018

Eerste Berkellandse Kunstquizz komt er aan

Eerste Berkellandse Kunstquizz komt er aan

BORCULO – Kunstkring B-Art, nauwelijks bekomen van een succesvolle Kunstwedstrijd, komt -alweer- met een nieuwe activiteit. Voor de invulling van het Kunstcafé van 15 november a.s. hebben de organisatoren, Dolf Bierhuizen en Marianne Appels, gekozen voor een Kunstquizz. Het wordt een Quiz waarvan de 60 vragen alle te maken hebben met kunst of cultuur. Zowel hedendaags als uit vervlogen jaren, zodat iedereen, jong of oud gegarandeerd iets herkenbaars in de vragen tegen zal komen. Er zullen vragen gesteld worden van algemene aard, maar daarnaast ook een aantal die specifiek te maken hebben met Berkelland Voor deze kunstquizz wil Kunstkring B-Art niet alleen professionele en amateur kunst beoefenaars uitnodigen, maar eigenlijk iedereen die wel iets met kunst heeft:
⦁ of denkt er iets van af te weten,
⦁ of er niets van weet, maar wel eens wil weten hoeveel vragen ze toch -samen met enkele anderen- correct kunnen beantwoorden,
⦁ mensen die wel eens samen met een paar collega’s, vrienden of buren aan zo’n quiz willen meedoen
⦁ mensen die geen kunst beoefenen maar er beroepsmatig mee bezig zijn (beleidsmakers, leden van de kunstredactie van de verschillende media, e.d.)
⦁ docenten tekenen en (kunst)geschiedenis met enkele collega’s,
⦁ en ga zo maar door.
Kijk voor meer informatie op www.kunstkringbart.com. Aanmelden is niet nodig. Dus wie zelf mensen wil uitnodigen om mee te doen kan dat gewoon doen. Wie een affiche (op A4-formaat) wil afdrukken, ophangen of verspreiden of delen via Facebook of een van de andere sociale media kan daarvoor de link vinden op https://www.kunstkringbart.com/doe-mee-met-de-eerste-berkellandse-kunstquizz/.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook