Algemeen
Geesteren

29 oktober 2018

Uniek jubileum: Amicitia uit Geesteren bestaat 125 jaar

Uniek jubileum: Amicitia uit Geesteren bestaat 125 jaar

GEESTEREN – Muziekvereniging Amicitia uit Geesteren is de op één na oudste muziekvereniging uit Berkelland en viert haar 125 jaar jubileum op 1 december a.s. met een bijzonder concert. Dit unieke jubileum zal niet ongehoord voorbij gaan: ter ere van dit 125 jarige jubileum wordt er samengewerkt met een aantal speciale gastspelers. Zo zal Highland Valley Pipes & Drums uit Borculo deel uitmaken van het programma. Samen met Amicitia en soliste Marian Beerten zullen zij een aantal bekende hits uit de Schotse muziekproductie Music Show Scotland ten gehore brengen.
In het avondvullende programma zal ook soliste Mirte Kreunen samen met kinderkoor Sing a Song uit Ruurlo een gastrol hebben en neemt Jeugddrumband het Klein Begin deel aan het programma. Tevens zal solist Sten Geerdink enkele nummers zingen, zowel solo als met het orkest.
Er is een gevarieerd programma samengesteld door het jubilerende Amicitia, geschikt voor jong en oud. Het laat zien dat de muziek in de afgelopen 125 jaar van hun bestaan nog steeds boeiend is en een taal spreekt die iedereen begrijpt. Door de bijzondere samenstelling van de deelnemende muzikanten belooft het een bijzondere avond te worden, die u niet wilt missen!
Het concert vindt plaats op 1 december vanaf 20.00 uur in de gereformeerde kerk aan de Dorpsstraat in Geesteren. Vanwege de beperkte capaciteit is het raadzaam tijdig toegangskaarten te kopen. Deze zijn verkrijgbaar bij “Tabak en Wijn en Zo” op de Veemarkt in Borculo en bij “Baan” aan de Dorpsstraat in Geesteren.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook