Algemeen
Borculo
Featured

2 november 2018

Sinterklaasintocht Borculo op 17 november

Sinterklaasintocht Borculo op 17 november

BORCULO – Op zaterdag 17 november 2018 om 14.30 uur zullen Sinterklaas en 18 pieten varend over de Berkel in Borculo aankomen. Het is bekend dat de intocht al jaren steeds meer publiek trekt, zowel bij de aankomst alsook na de intocht in het muziekcentrum Borculo (Volharding gebouw).
Dit zal vast en zeker te maken hebben met het feit dat er dankbaar gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden op de Berkel. Onder andere een Berkelzomp van Stichting Berkelzomp. Daarnaast weet de organisatie altijd weer een ludiek, kindvriendelijk thema aan de intocht te verbinden. Dat thema zal bij aankomst op de Berkel bij het gemeentehuis en ook later in de zaal gebruikt worden.
De zompenkearls zullen tijdig de ophaalbruggen openen zodat presentatrice Astrid, een collegelid van de gemeente Berkelland, muziekvereniging Volharding en heel veel kinderen met ouders, Sint en pieten daar welkom heten.
Na aankomst en welkom zullen de Sint en zijn pieten zich richting het muziekcentrum begeven. De pieten zullen onderweg de hele kleintjes van snoep voorzien. Allen gaan achter muziekvereniging Volharding via het Marktplein, Muraltplein, Voorstad en Scheilaan naar het Muziekcentrum Borculo.
In het muziekcentrum, waar iedereen welkom is, zullen bij aankomst de deuren geopend worden om samen met Sint en pieten een leuk feest te houden. Daar is uiteraard ook de mogelijkheid voor de kinderen om Sint een hand te geven. Na afloop krijgen de kinderen een kleine attentie. De intocht wordt mede mogelijk gemaakt door de BOV (Borculose Ondernemers Vereniging).

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook