Algemeen
Borculo

10 november 2018

44e editie slipjacht in buitengebied Borculo en Geesteren

44e editie slipjacht in buitengebied Borculo en Geesteren

BORCULO – Het buitengebied van Borculo en Geesteren is zaterdag 17 november het decor voor de 44 ste editie van de slipjacht georganiseerd door het Jachtcomité Borculo-Geesteren. Te gast zijn de leden van de Koninklijke Nederlandse Jacht Vereniging (KNJV). H
et verzamelpunt is op het kerkplein in Geesteren. Hier worden de deelnemers om 13:00 uur welkom geheten door wethouder mevrouw van Haaren en wordt de jacht door de sonneurs van de KNJV aangeblazen. Dit jaar wordt de jacht net als vorig jaar in tegenovergestelde richting verreden. Waarbij we wederom toestemming hebben gekregen van zo’n 60 grondeigenaren om over de betreffende gronden te mogen rijden, waarvoor we ze zeer erkentelijk zijn. De inzet van de eerste run zal zijn op de Boerenesdijk in Geesteren.
De tweede run start rond 13:45 uur op erve “Spiekerhorst” aan de Nettelhorsterweg de jacht zal dan vervolgen richting Landgoed Beekvliet en de laatste run wordt gestart vanaf de doorwaadplaats bij de Slinge aan de Lebbenbruggedijk en eindigt bij de Melktap aan de Nettelhorsterweg waar de jacht zal worden afgeblazen.
Foto: Wybrich Warns

Advertentie:

Booking.com

Lees ook