Algemeen
Borculo

6 december 2018

Repair Café Berkelland maakt keuken- en tafelmessen weer scherp

Repair Café Berkelland maakt keuken- en tafelmessen weer scherp

BORCULO – De gezellige decemberdagen zijn weer aanstaande, dus ook de feestelijk gedekte tafels. Dan is het wel zo prettig dat het bestek op orde is, met name goed snijdende keuken- en tafelmessen. Daarom houdt Repair Café Berkelland in december een slijp special. De keuken- en tafelmessen worden weer perfect scherp gemaakt.
Uiteraard kan men ook terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin- en keuken- apparaten, het vervangen van horlogebatterijen en defecte Senseo en Nespresso apparaten.
Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.
Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan dit telefonisch melden, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625. Overige informatie en routebeschrijving via repaircafeberkelland@kpnmail.nl Algemene informatie: www.repaircafe.org

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook