Algemeen
Borculo

6 december 2018

v.v. DEO zoekt enthousiaste meiden

v.v. DEO zoekt enthousiaste meiden

BORCULO – Binnen v.v. DEO staat het meiden- en vrouwenvoetbal op een belangrijke plaats. Want de ervaring van de club is dat meisjes en vrouwen minstens net zo veel plezier beleven in het voetbal als jongens en mannen en dat deze meiden en vrouwen ook de sfeer binnen de vereniging verhogen.
DEO MO13 speelt nu in de najaarscompetitie 8 tegen 8. Dit doen ze met veel plezier en met zelfs nog kans op een kampioenschap! Dit is bij meer meisjes al opgevallen waardoor MO13 nu over 12 speelsters beschikt. Na de winterstop zal er op een heel veld gevoetbald worden, als 11-tal. MO13 kan nog wel wat speelsters extra gebruiken.
Lijkt het je het leuk om in gezellig en fanatiek team te spelen bij een groeiende vereniging als DEO waarbij de doorgroei naar oudere meidenteams verzekerd is tot en met de dames?
Kom dan vrijblijvend kijken of meetrainen op een dinsdag- of donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur.
Vanaf MO13 kun je bij DEO al in een meiden / vrouwen team voetballen en tot O12 jaar kunnen de meiden in een gemengd team terecht. Dus ook meiden die jonger of ouder zijn kunnen zich aanmelden bij de vereniging. Hoe meer, hoe beter!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met MO13 trainer/coach Michiel Koopman 06-48063410 (of mail: m.koopman@wsi-techniek.nl).

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook