Algemeen
Borculo

19 december 2018

Snerttraining DEO jeugd wederom groot succes

Snerttraining DEO jeugd wederom groot succes

BORCULO – Traditioneel wordt de laatste training voor de winterstop op gepaste wijze gevierd met de snerttraining. Nadat vorig jaar door de slechte weersomstandigheden de snerttraining naar februari verplaatst moest worden, kon het evenement nu gewoon weer op de geplande dag plaatsvinden, en wel op donderdag 13 december 2018.

Ruim 220 kinderen, ouders en vrijwilligers waren aanwezig voor de jeugdsnerttraining, ook de seniorensnerttraining kon op grote belangstelling rekenen.

Christiaan Diepenbroek, de trainer van DEO 1, opende met een kleine toespraak het parcours zodat iedereen wist wat hij of zij moest doen. Het was koud, gelukkig vroor het niet, maar omdat iedereen zo fanatiek was, merkten de kinderen het niet eens.

Tijdens de snerttraining is er voor de ouders heerlijke erwtensoep en genieten de kinderen van een snack en een frietjes.

Zo werd er vandaag ca. 50 liter snert gegeten, ruim 40 kilo patat gebakken, en vonden ca. 250 stukken frikandel en ca. 250 kip-nuggets hun weg naar de aanwezigen in de kantine. Het aantal liters ranja was niet bij te houden.

Na afloop ontvingen de deelnemers nog een mooie certificaat.

LEES OOK: Succesvolle 38e editie OVM-DEOloop 2018

Advertentie:

Booking.com

Lees ook