Home » Borculo » Begin 2019 goed tijdens de Nieuwsjaarsduik
Algemeen
Borculo
Featured

19 december 2018

Begin 2019 goed tijdens de Nieuwsjaarsduik

Begin 2019 goed tijdens de Nieuwsjaarsduik

BORCULO – De St. voor Cultuur, Sport en Spel organiseert, samen met de Stichting Promotie Borculo, in 2019 weer de inmiddels traditionele Nieuwjaarsduik in de Hambroekplas te Borculo. 

Hopelijk is het weer ons goed gezind en kunnen we weer vele enthousiastelingen verwelkomen, die het nieuwe jaar goed en fris willen beginnen in de Hambroekplas te Borculo!

Booking.com

Dus: Komt allen en doe mee!
Dinsdag 1 januari 2019 om 14.00 uur in de Hambroekplas te Borculo!

Verfrissender kan het nieuwe jaar niet beginnen!

Er zijn opnieuw vrachtwagens – beschikbaar gesteld door Schuurman Schoenen – die als kleedruimte kunnen worden benut.

Iederedeelnemer krijgt een t-shirt, voorzien van een speciale opdruk van 2019! Ook krijgt iedere deelnemer weer een Unox muts en kop warme erwtensoep! Het terrein is bemand vanaf 12.00 uur! Voor de muzikale aankleding wordt weer gezorgd door Arjan Schuurman.

De organisatie hoopt vele mensen een gelukkig 2019 en een verfrissende sprong te kunnen toewensen.

Voor noodgevallen is opnieuw Duikteam Air4All Divers paraat. De leden van Air4AllDivers hopen van harte dat ze alleen een oefenbijeenkomst hebben en dat er niemand in nood komt, zoals gelukkig ook nog nooit is gebeurd.

Mocht de recreatieplas onverhoopt bevroren zijn, dan zal de Nieuwjaarsduik worden afgelast. Houd daarom het nieuws in de gaten!

BEKIJK OOK: Foto’s Nieuwjaarsduik Borculo 2018

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com