Algemeen
Borculo

17 januari 2019

‘Pension van lichte zeden’ door TOP toneel

‘Pension van lichte zeden’ door TOP toneel

BORCULO – Op 8 en 9 februari heeft toneelvereniging TOP weer haar jaarlijkse uitvoeringen bij CR Peters aan de Steenstraat 7 in Borculo. De voorstellingen beginnen om 19.30, de zaal is vanaf 19 uur geopend.

Entreeprijzen in de voorverkoop bij Tabak Wijn & Zo zijn: volwassenen € 5,- en kinderen tot 12 jaar € 4,-. Aan de zaal kosten de kaarten € 1,- meer.

Voorafgaande aan de voorstellingen kunt u gebruik maken van het TOP-arrangement, 3-gangen menu, entreekaart en gereserveerde plaats voor € 18.50. Wel even reserveren, telefoonnummer 0545-271209 of via info@petersborculo.nl  

Op de zaterdagmiddag is er ook weer een optreden voor de Zonnebloem. Ook niet leden van de Zonnebloem kunnen hier naar toe. Men dient zich dan aan te melden bij de heer Gerrit Sprokkereef tel. Nr. 06-55940811. De kosten van deze middag bedragen € 5,-

Tevens is er bij alle uitvoeringen een verloting, welke we van harte bij u aanbevelen.

De avond begint met het jeugdtoneel met 9 jeugdleden die het stuk ‘Moeder staakt’ zullen uitvoeren. Dit stuk is geschreven door Yolanda Christianen-Verberk. Korte inhoud van het stuk: Het toneelstuk beschrijft een week uit het leven van een gewoon gezin. Vader werkt buitenshuis, moeder is huisvrouw en de kinderen gaan naar school. Moeder is het luie gedrag van haar gezin zat en gaat staken. Vader en de kinderen denken, dat als ze er een flinke rommel van maken, moeder wel zal stoppen met haar staking. Moeder houdt echter vol. Opa komt ook af en toe even langs om zich met de zaken te bemoeien. Dank zij de vriendin van moeder houdt ze het vol. Komen vader en de kinderen uiteindelijk tot inzicht? Het wordt door Ada Bruil geregisseerd en zij heeft assistentie van Veronique Emaus.

Jeugdspelers TOP toneel

Voor het Volwassentoneel is gekozen voor het stuk “Pension van lichte zeden” een klucht geschreven door Carl Slotboom.

Korte samenvatting:
Betty en Cor gaan, om vrienden te helpen, op een huis passen. Wanneer ze er zijn komen ze erachter dat het gaat om een pension waar zich allerlei gasten van verschillende pluimage komen aandienen. Vooral het mama’s kindje Joep stuurt de boel volledig in het honderd. De regie is in handen van Ada Bruil en Margo te Morsche is de souffleur. Marja en Myrel Raaben zullen de grime verzorgen.                                                                        

Kortom ingrediënten voor een gezellige avond!!

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook