Algemeen
Borculo
Featured

17 januari 2019

Peter Jansen is de nieuwe hoofdtrainer v.v. Reünie  

Peter Jansen is de nieuwe hoofdtrainer v.v. Reünie  

BORCULO – Peter Jansen uit Vorden wordt per direct de nieuwe hoofdtrainer van heren 1 van Reünie. Peter heeft een contract getekend voor anderhalf jaar.

Peter is in het bezit van TC 1 en heeft al 25 jaar ervaring in het trainersvak. In de regio heeft hij diverse clubs getraind o.a. Vorden, VIOS Beltrum, Lochem en als laatst SC Rheden. Daarnaast heeft Peter veel ervaring in het opleiden en structuur aanbrengen/ uitbreiden binnen de club. Denk hierbij o.a. aan kaderscholing, Train de Trainer en techniektraining. Naast het trainerschap heeft Peter een eigen bedrijf Peter Jansen Voetbalplus.  

Sander Siebelink de nieuwe assistent trainer bij v.v. Reünie heren 1. Sander is docent op de HAN ALO in Nijmegen en bij Reünie wekelijks op de velden te zien bij de jongste jeugd. Als lid van de voetbaltechnische commissie kent Sander de club intern erg goed. Sander is daarnaast de praktijk en stagebegeleider van alle scholieren die een stage bij Reünie lopen.

Met Peter en Sander is de technische staf van heren 1 compleet. Reünie is zeer content met beide heren en wenst Peter en Sander veel succes!  

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook