Algemeen
Borculo

17 januari 2019

Lustrumjaar van start bij Volharding

Lustrumjaar van start bij Volharding

BORCULO – Muziekvereniging Volharding bestaat dit jaar 85 jaar en dat willen ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 11 mei zal er een groots jubileumconcert worden gegeven onder de noemer ‘Sing Along’ waarbij het harmonieorkest samen speelt met de band Reflexxion uit Goor.

Het concert zal uit 2 delen bestaan namelijk het eerste gedeelte Volharding i.s.m. de band en het tweede gedeelte bestaat uit het grote nafeest met alleen de band Reflexxion. Het beloofd een gezellige muzikale meezing avond te worden!

Op zaterdag 2 november wordt er een extra concert gegeven, waarbij er een muzikale reis wordt gemaakt door de tijd. Dit concert wordt gegevens in samenwerking met de Historische Vereniging Borculo. Hiervoor is de Volharding nog opzoek naar de ‘verborgen schatten’ bij mensen thuis.

Voor deze voorstelling zijn ze op zoek naar beeld, film, en tekstmateriaal, waarbij Volharding onderdeel is van het onderwerp. Ook belangrijke/speciale gebeurtenissen m.b.t Borculo zijn van harte welkom, zodat er een mooi verhaal kan worden gemaakt, met als startpunt de oprichting van Volharding. Al het beeld- en tekstmateriaal mag u mailen naar stefanwoestenenk@live.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook