Home » Borculo » Man (59) komt om bij ongeval in Haarlo
Algemeen
Haarlo

1 februari 2019

Man (59) komt om bij ongeval in Haarlo

Man (59) komt om bij ongeval in Haarlo

HAARLO – Bij een ongeluk in de nacht van donderdag op vrijdag in Haarlo is een 59-jarige man uit Winterswijk overleden. De automobilist kwam in botsing met een kleine vrachtwagen en kwam op de kop in een naastgelegen sloot terecht. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Het ongeval gebeurde aan de Groenloseweg – kruising Bruggertweg en de Wolinkweg – in het buitengebied van Haarlo. De bestuurder van de vrachtwagen, een 34-jarige man uit Luttenberg is naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel.

Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Booking.com

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 21 mei 2022

    BORCULO – Wethouder G.J. Teselink reikt op 21 mei 2022 om ongeveer 16.15 uur een Koninklijke Erepenning uit aan Korfbalvereniging Olympia ‘22. De

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

Booking.com