Algemeen
Berkelland

5 februari 2019

Repair Café in het teken van Senseo reparaties

Repair Café in het teken van Senseo reparaties

BORCULO – De maand februari staat bij Repair Café Berkelland in het teken van Senseo reparaties.

Veel mensen denken dat een Senseo apparaat niet te repareren is, maar dat is wat de fabrikant ons wil doen geloven. In het bestaan van Repair Café Berkelland zijn inmiddels vele Senseo’s met succes gerepareerd, mede omdat het Repair Café Berkelland over een goed gesorteerde hoeveelheid onderdelen beschikt. Een vaak voorkomend euvel is dat het apparaat plotseling nog maar halve kopjes koffie levert of dat het apparaat direct na inschakeling zichzelf weer uitschakelt.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken apparaten, het vervangen van horlogebatterijen en slijpwerk van (tuin) gereedschappen, keukenmessen en specifiek elektrische heggenscharen.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan dit telefonisch melden, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625 of per email: repaircafeberkelland@kpnmail.nl. Algemene informatie: www.repaircafe.org

Advertentie:

Booking.com

Lees ook