Algemeen
Borculo

11 februari 2019

Nieuw bij Volharding: de Blazersklas

Nieuw bij Volharding: de Blazersklas

BORCULO – Ter vervanging van het voorgaande project Windkracht6 gaat Volharding een nieuw project opstarten welke niet alleen gericht is op kinderen van de basisschool, maar ook volwassenen die de stap naar de vereniging nog niet durven te nemen, de Blazersklas.

De Blazersklas is een moderne en motiverende manier van muziekonderwijs waarbij de ‘leerlingen’ met plezier hun instrument bespelen in de groep. Het model voor de Blazersklas is het harmonie orkest.

Alle ‘leerlingen’ van de Blazersklas beginnen zonder enige voorkennis. Vanaf de eerste les leren ze in groepsverband het instrument te bespelen. De Blazersklas word aangenomen voor een periode van 15 weken. Daarna zal er een eindconcert worden gegeven voor de ‘leerlingen’ en alle belangstellenden. Er zal daarna ook bekeken worden naar een eventuele opvolging van het eerste deel.

De Blazersklas is mogelijk voor iedereen die graag een instrument wil leren bespelen en samen met andere ‘leerlingen’ op een leuke maar leerzame manier muziek wil spelen.

Binnenkort volgt er meer informatie op de website en Facebook-pagina van Volharding. Nu al geïnteresseerd? Stuur een mail naar infor@volhardingborculo.nl en vraag naar de Blazersklas!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook