Home » Borculo » Jubilarissenconcert van Amicitia 8 maart
Algemeen
Geesteren

22 februari 2019

Jubilarissenconcert van Amicitia 8 maart

Jubilarissenconcert van Amicitia 8 maart

 
GEESTEREN – Op vrijdagavond 8 maart a.s. kunt u gaan genieten van een feestelijk jubilarissenconcert van Muziekvereniging Amicitia uit Geesteren onder leiding van dirigent Gerben van Lochem.
 
Het harmonieorkest speelt tijdens dit concert de favoriete werken van een viertal jubilarissen, te weten Joke Kapers, Gea Oonk, Jan de Greef en Yvonne Hiddink. Joke Kapers is al 50 jaar lid van de KNMO, waarvan al 37 jaar bij Amicitia. Gea Oonk is al 40 jaar lid van Amicitia en Jan de Greef en Yvonne Hiddink vieren hun 25-jarig jubileum.
 
Deze vier jubilarissen hebben het programma van de avond vastgesteld. Zij hebben een keus gemaakt uit de talrijke muziekwerken die zij in hun lange carrière bij het orkest hebben gespeeld. Dit heeft geresulteerd in een zeer gevarieerd programma met bekende werken. Een feest van herkenning!
 
Benieuwd naar dit concert? Kom dan kijken op vrijdagavond 8 maart bij Café Baan in Geesteren! Aanvang 20.00 uur. Gratis entree.

Foto: archief OverBorculo

Booking.com

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com