Home » Borculo » Voorjaarsconcert Excelsior in teken van filmmuziek
Algemeen
Gelselaar

22 februari 2019

Voorjaarsconcert Excelsior in teken van filmmuziek

Voorjaarsconcert Excelsior in teken van filmmuziek

GELSELAAR – Zaterdagavond 6 april a.s. is iedereen van harte welkom op het voorjaarsconcert van Muziekvereniging Excelsior Gelselaar. Dit jaar zal de uitvoering geheel in het teken staan van filmmuziek.

Een mix van herkenbare filmarrangementen zoals Disney at the Oscars, Jaws, Star Wars, Soldaat van Oranje, Skyfall, The Blues Brothers en The Lord of The Rings zal deze avond voorbijkomen. Dit alles onder leiding van dirigent Mark ten Breul.

Booking.com

Ook de Malletband en de Jeugddrumband o.l.v. Otto Camfferman en het Leerlingenorkest o.l.v. Rosanne Sprick zullen voor u gaan optreden. Zij zijn voor dit concert volop in voorbereiding. Er wordt enthousiast gerepeteerd voor deze muziekuitvoering.

Het voorjaarsconcert zal plaatsvinden in sporthal de Benneker te Gelselaar. Aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt € 5,00 (kinderen t/m basisschool gratis).

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com