Home » Borculo » FIFA Friday in Dorpshoes Gelster
Algemeen
Gelselaar

28 februari 2019

FIFA Friday in Dorpshoes Gelster

FIFA Friday in Dorpshoes Gelster

GELSELAAR – In Dorpshoes Gelster, aan de Pastorieweg 10, in Gelselaar vindt op vrijdag 8 maart aanstaande een game avond plaats. De organisatie heeft dit keer gekozen voor een avondje FIFA spelen.

Onder de naam “FIFA Friday” kunnen kinderen van 10 tot en met 16 jaar deelnemen aan een potje FIFA spelen. De avond begint om 19 uur en de winnaar zal naar verwachting rond 21.30 uur bekend zijn. De organisatie biedt de deelnemers onbeperkt ranja aan.

Booking.com

De deelname is gratis, wel moet je je even opgeven. Denk jij dat jij de beste FIFA speler van Gelselaar en omstreken bent? Geef je dan nu op bij Mika Schrijver via Mika.schrijver26@gmail.com of bel 06-30538700. Dit kan tot een uur voor aanvang van het toernooi.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com