Home » Borculo » ‘Folk en Film’ door De Eendracht Haarlo
Algemeen
Haarlo

13 maart 2019

‘Folk en Film’ door De Eendracht Haarlo

‘Folk en Film’ door De Eendracht Haarlo

HAARLO – Het weer tijd voor een concert van muziekvereniging ‘De Eendracht’ uit Haarlo. Deze keer op zaterdagavond 23 maart. Thema van het concert is dit jaar ; Folk & Film’. Speciale gast is Stefan Potman, die op accordeon mee gaat spelen bij enkele werken van het harmonieorkest.

Alle geledingen van de vereniging (Jeugd, Majorettes, Malletband en Harmonieorkest) hebben zo hun eigen invulling gegeven aan het thema.

Booking.com

Het concert wordt gehouden bij H.C.R. Prinsen in Haarlo en begint om 20.00 uur, de toegang is gratis. De Eendracht hoopt u te mogen begroeten op deze muzikale avond.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com