Algemeen
Borculo

29 maart 2019

Schoolvoetbal bij v.v. Reünie

Schoolvoetbal bij v.v. Reünie

BORCULO – Net als andere jaren organiseert v.v. Reünie ook dit jaar het schoolvoetbal voor de groepen 5,6 en 7,8 van de basisscholen in de voormalige gemeente Borculo.

Op woensdag 10 april strijden de groepen 7/8 om de beker, die dan de volgende dag ongetwijfeld aan de hele school zal worden getoond en de week erna mogen de groepen 5/6 hun geluk beproeven. De wedstrijden worden gespeeld volgens de nieuwe regels van de KNVB voor het jeugdvoetbal, dit betekent dat ook de groepen 7/8 dit jaar op een half veld spelen en niet meer elf tegen elf, maar acht tegen acht. De groepen 5 en 6 spelen op een kwart veld.

Woensdag 10 april wordt er gestart met 21 teams en op woensdag 17 april strijden 20 teams om het kampioenschap. De winnaars van beide toernooien zullen Borculo vertegenwoordigen bij de regiofinales, die voor de groepen 5 en 6 gehouden zullen worden in Eerbeek en de winnaars van de groepen 7 en 8 spelen in de regiofinales een thuiswedstrijd, deze worden gehouden op Sportpark “de Wildbaan” in Borculo. Beide regiofinales worden gehouden op woensdag 15 mei.

De wedstrijden beginnen beide dagen om 13.00 uur en zullen ongeveer 17.30 afgelopen zijn. De organisatie hoopt dat heel veel ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes komen kijken en dat het een gezellig dag wordt.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook