Algemeen
Borculo

8 april 2019

Kiezel en Kei wint scholentoernooi v.v. DEO

Kiezel en Kei wint scholentoernooi v.v. DEO

BORCULO / DIJKHOEK – Op woensdagmiddag 3 april organiseerde voetbalvereniging DEO weer het jaarlijkse schoolvoetbalvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo.

Aan dit Jan-Willem Schepers toernooi, dat gehouden werd op het sportcomplex van v.v. DEO, deden ook dit jaar weer veel jongens en meisjes mee: 16 teams van 8 basisscholen en zo’n 140 kinderen. Er werd gespeeld in zeventallen op een half voetbalveld.

De winnaar van het toernooi werd Kiezel en Keischool team 2. Zij wonnen in de finale van hun schoolgenoten van Kiezel en Kei 1 met 2-0. In de troostfinale won De Voshaar uit Haarlo met 3-0 van School Noord 1. Zij werden daardoor derde en School Noord vierde.

Ondanks de wat frisse woensdagmiddag vermaakten de vele aanwezige kinderen zich opperbest. Mede door het springkussen op het trainingsveld en door de aanwezigheid van enkele geoefende schminkers werd menig kindergezicht voorzien van een vrolijk figuurtje. Dankzij de sponsoring door Coop Borculo werden vrijwilligers, spelertjes en leiders voorzien van drinken en een zakje chips of koek.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook