Algemeen
Borculo

8 april 2019

Tweede kans voor defecte huishoudelijke apparaten en gereedschappen

Tweede kans voor defecte huishoudelijke apparaten en gereedschappen

BORCULO – Helaas worden nog steeds vele defecte huishoudelijke apparaten en elektrische gereedschappen simpelweg weggegooid. Men gooit dan een apparaat weg, welke meestal prima te repareren is. Bovendien is repareren vaak overduidelijk voordeliger dan een nieuw apparaat. Door defecte apparaten, maar ook botte gereedschappen en keukenmessen een tweede kans te geven wordt ook het milieu minder belast.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken apparaten, het vervangen van horlogebatterijen en slijpwerk van (tuin) gereedschappen, keukenmessen en specifiek elektrische heggenscharen.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan dit telefonisch melden, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625. Overige informatie en routebeschrijving via repaircafeberkelland@kpnmail.nl Algemene informatie: www.repaircafe.org

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook